Houtindustrie Holland

Akoestische belcel, waarom?

Geplaatst op

In de moderne werkomgeving van tegenwoordig is privacy een belangrijk onderdeel geworden. Je ziet tegenwoordig namelijk veel open kantoorindelingen, die de samenwerking en communicatie bevorderen, maar ze kunnen ook leiden tot afleidingen en verminderde concentratie. Gelukkig biedt de opkomst van akoestische belcellen een oplossing voor dit dilemma. In deze blog leggen we uit wat een akoestische belcel is en wat je er bij moet voorstellen. Uiteraard bespreken we ook de opties die hierin mogelijk zijn.

Wat is een akoestische belcel eigenlijk?

Een akoestische belcel is een afgesloten ruimte die specifiek is ontworpen om geluid te isoleren, waardoor werknemers kunnen werken in privacy en rust. In deze ruimtes krijg je de kans om je goed te kunnen concentreren, je terug te trekken van de drukte en belangrijke bel gesprekken goed te kunnen voeren. Het is ook mogelijk om de belcellen in een groter formaat aan te schaffen voor kleinschalige meetings, waarbij storen en lawaai op de achtergrond niet gewenst is.

Vergader box

Zoals eerder genoemd, zijn er ook belcellen in groter formaat voor meetings en besprekingen in een kleinere ruimte, oftewel de vergaderbox. In deze box is het mogelijk om tot ongeveer zes personen een vergadering bij te wonen. De ruimte is extra geïsoleerd en bekleed met hoogwaardige akoestische materialen. Hierdoor is een bel of videogesprek makkelijk te beluisteren en kun je ongestoord te werk gaan.

Je belcel zelf samenstellen

Je kunt ervoor kiezen om een kant en klare belcel aan te schaffen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een eigen samenstelling te maken. Je kunt je belcel van veel handige producten en accessoires voorzien, zoals verschillende verlichtingen, stopcontacten, ventilatie, verwarming en andere onmisbare kwaliteiten. Ook kun je het geluidsniveau van jouw akoestische ruimte bepalen. Bovendien zijn er talloze opties waar je uit kunt kiezen wat betreft het meubilair, akoestische panelen en kleuren. Ook de stijl die je wilt geven aan de buitenkant van de belcel is zelf te bepalen. Bij katokantoorinrichtingen.nl kun je veel mogelijke opties bekijken en vergelijken. Kom je er niet in? Laat je dan door dit bedrijf deskundig adviseren.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site treft je tal van blogs over interessante onderwerpen die te maken hebben met hout en de houtindustrie. Lees er meer over!

Contactgegevens

Via info @ houtindustrieholland.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden